Team

Corpus Business heeft een team van specialisten en deskundige vitaliteitscoaches.

Erik Grob

Als vitaliteitscoach, (personal)trainer, sparringpartner, inspirator, probleemoplosser, adviseur en ondernemer kijkt Erik graag samen naar elk probleem of vraag waar je als mens en ondernemer tegenaan loopt. Voor iedere vraag of probleemstelling is er wel een oplossing. Erik kijkt altijd met aandacht naar de mogelijkheden van jou als mens en ondernemer. Totaal... dus zowel fysiek, mentaal, sociaal, emotioneel en financieel in balans.

Sanne de Wit

Ieder mens heeft een beeld van zichzelf. Maar niet iedereen heeft een helder beeld van zichzelf. Het bepaalt in veel opzichten hoe we ons voelen en gedragen. Er is moed en toewijding nodig om een helder zelfbeeld te ontwikkelen. Dit proces gaat in haar beleving niet zonder de juiste begeleiding. Sanne houdt zij zich vooral bezig met gedragsverandering. Door haar achtergrond (sport en bewegen, pedagogiek en klinische psychologie) is dit werk uiteraard op haar lijf geschreven. Naast de werkzaamheden voor Corpus Business is zij ook werkzaam binnen de geestelijke gezondheidszorg. Daarnaast heeft zij een eigen coachingspraktijk onder de naam Sanne de Wit coaching. Een van de methodieken die zij toepast binnen de coaching is ACT (Acceptance and Commitment Therapy). Dit is een relatief nieuwe vorm van gedragsverandering gebaseerd op mindfulness. Sanne verzorgt ook mindfulness cursussen voor particulieren en bedrijven. Stress, werk/privé balans, hormoon en leefstijladvies, angstklachten, burn-out gerelateerde klachten, eetstoornissen of andere voedingsgerichte vragen zijn voorbeelden van uitdagingen die zij graag met jou wil aanpakken.

Waarmee kunnen wij je helpen?

Meld je nu aan voor een persoonlijke kennismaking en maak geheel vrijblijvend en oriënterend kennis met het vitaliteitsprogramma van Corpus Business.

Contact opnemen