Personal Training

De voordelen van Personal Training

Wil je liever persoonlijk getraind en gecoacht worden door je eigen Personal Trainer? Dat kan bij Corpus Business. Je krijgt trainingen die passen bij jouw niveau en doelen. Personal Training is maatwerk, gezellig en effectief. Dit is de snelste weg naar een fit, gezond en sterker lichaam. Met een personal trainer heb je namelijk een professionele coach die je persoonlijk begeleidt bij het behalen van jouw sportdoelen. Je sport op tijden en locaties die het beste aansluiten op jouw agenda, zodat je altijd kunt trainen op momenten dat het jou uitkomt. Bovendien kun je, indien gewenst, persoonlijk begeleid worden in voeding. Personal Training is de snelste weg naar een fit, gezond en sterker lichaam. 

  • Je sport op tijden en locaties die het beste aansluiten op jouw agenda.
  • Je wordt, indien gewenst, persoonlijk begeleid in voeding.
  • De trainingen worden afgestemd op wat jij kan en wil bereiken. 
  • Personal training is de snelste weg naar resultaat.
  • De trainingen duren een uur.

Tarieven

Personal Training en Coaching: € 70,- 
Duo Personal Training is 2 personen tegelijk: € 40,- p.p.
Workshops / lezingen / trainingen voor bedrijfsleven, particulieren en onderwijs: op aanvraag

Persoonlijke training op maat

Als coach in vitaliteit en personal trainer kijk ik graag samen naar elk probleem of vraag waar je als mens tegenaan loopt. Voor iedere vraag of probleemstelling is er wel een oplossing. Ik kijk altijd met aandacht naar de mogelijkheden van jou als mens. Totaal… dus zowel fysiek, mentaal, sociaal en emotioneel in balans. Met mijn expertise als personal training coach heb ik de afgelopen jaren veel cliënten persoonlijk begeleid in het optimaliseren van hun persoonlijke gezondheid. 

De trainingen die ik geef vinden buiten plaats op de mooiste plekken in de omgeving van Oosterbeek en Arnhem of in een gym of bij jou thuis als daar ruimte voor is. Als ervaren personal trainer daag ik je tijdens de trainingen uit om het maximale uit jezelf te halen. De trainingen zijn pittig maar sluiten wel precies aan op jouw lichaam. Als het nodig is, begeleid ik je persoonlijk in voeding, bewegen en rust. Met mijn kennis en ervaring als personal trainer kan ik je praktische tips geven die zorgen voor een leefstijlverandering en die bijdragen aan het optimaliseren van jouw gezondheid. 

Naast mijn opleidingen als holistische coach, MBSR mindfulness trainer en Paul Chek practitioner, heb ik mij ook gespecialiseerd in verschillende vormen van sport en beweging. Zo ben ik een ervaren MZV trainer, Cross trainer, Core stability en mobility specialist, Bootcamp instructeur, Krav Maga instructeur, Boks en Heavy Bag trainer en HIIT trainer. Dit maakt mij een veelzijdige personal fitness coach die je kan helpen bij het behalen van jouw persoonlijke doelen en het optimaliseren van jouw gezondheid en welzijn.

Erik Grob

Waarmee kunnen wij je helpen?

Meld je nu aan voor een persoonlijke kennismaking en maak geheel vrijblijvend en oriënterend kennis met het vitaliteitsprogramma van Corpus Business.

Contact opnemen