Strong women in business

De wereld heeft professioneel en vitaal leiderschap nodig. Investeer in jezelf! Dit innovatieve / vernieuwende 8 weeks programma heeft één duidelijk doel; Het optimaliseren van jouw persoonlijke vitaliteit.

Het is tijd om jouw persoonlijke doelen te bereiken door middel van dit unieke Personal Training programma. Dit totaal programma is ontwikkeld, speciaal voor dames in verantwoordelijk of uitdagende functies en omvat fysiek (fysiologisch), mentaal, sociaal en emotioneel componenten. Deze zorgvuldig uitgedachte samenstelling is cruciaal voor optimaal welzijn.

Zorg eerst goed voor jezelf, zodat je goed voor anderen kunt zorgen. In dit unieke traject gaan we samen aan de slag om jouw gezondheid te optimaliseren.

Fysieke belastbaarheid, mentale weerbaarheid, sociale inzetbaarheid en emotionele stabiliteit. Na dit traject ben je beter in staat de regie over jouw eigen leven weer terug te nemen. 

Vrouwen

Vrouwen bewegen te weinig, eten te veel en ongezond en worden te dik. In de leeftijd van 30 tot 70 jaar is vierenveertig procent van de vrouwen te zwaar. Zij hebben hierdoor een steeds groter risico op welvaartsziekten zoals hart- en vaatziekten en diabetes. Dit vormt vandaag de dag de belangrijkste bedreiging voor de volksgezondheid en voor de inzetbaarheid. Het credo dat vrouwen die lekker in hun vel zitten beter presteren is bekend. Zij hebben meer veerkracht, motivatie en gedrevenheid. Bij vitaliteit gaat het om een gezonde mentale en lichamelijke gesteldheid van de vrouw. Oftewel om de levenskracht die iemand heeft. Een vrouw kan lichamelijk gezond zijn, maar als de balans er mentaal niet is, kan het zijn dat zij een tekort heeft aan levensenergie. Tegenwoordig is vitaliteit steeds belangrijker geworden. Vrouwen proberen gezonder te leven, bijvoorbeeld door gezond te eten en veel te sporten. Behalve lichamelijke gezondheid, denken zij ook vaker aan de geestelijke gezondheid. Vrouwen gaan bijvoorbeeld naar yoga voor innerlijke rust, maar ook sneller naar een therapeut als men zich geestelijk niet goed voelt. Voor een goed en gelukkig leven is vitaliteit erg belangrijk. Een ongezonde leefstijl (roken, drinken, slechte voeding, slecht slapen, etc.) kan invloed hebben op de geestelijke gesteldheid (vermoeidheid, stress, minder presteren). Wie vitaal wil zijn, moet zorgen voor een balans tussen beide.

Vitaliteit is levenskracht, een overvloed aan energie. Het eerste deel van het woord, vita, betekent leven.

Programma:

  • 2 momenten in de week van een uur voor een periode van 8 weken = 16 uur
  • Core training voor verbeteren van je houding
  • Buik, benen en billen training voor strakkere en sterkere spieren
  • Optimaliseren kracht- en uithoudingsvermogen
  • Advies over gezonde voeding
  • Advies over rust vs. stress

Investering:

Programma 1:

  • Alleen beweeg traject van 8 weken. 
  • 2 trainingsmomenten in de week op een moment dat het jou uitkomt.
Programma 2:
  • Beweeg en leefstijl coaching traject van 8 weken. 
  • 2 momenten in de week, waarvan 1 trainingsmoment en 1 coachmoment.

Investering programma’s € 1.250,00 (exclusief 21% btw)

World Health Organisation (WHO) zegt; ‘gezondheid is meer dan alleen niet ziek zijn. Het is optimaal fysiek, mentaal en sociaal welzijn’.

Klik op onderstaande link voor korte introductie over dit unieke programma:

Meer zien? Dat kan! Klik op de volgende link om het 2 minuten Minifilmportret te bekijken: https://youtu.be/g14pQjGhgig

Waarmee kunnen wij je helpen?

Meld je nu aan voor een persoonlijke kennismaking en maak geheel vrijblijvend en oriënterend kennis met het vitaliteitsprogramma van Corpus Business.

Contact opnemen