Maatwerk en voeding

Met een opleidingsachtergrond in de sport en fysiotherapie ben ik eigenlijk altijd in meer of mindere mate bezig geweest met gezondheid. Daarnaast zag ik de mogelijkheid om me ook in een andere richting te ontwikkelen. Doordat we werken aan balans op zowel het mentale, fysieke en financiële vlak blijft de link met gezondheid toch aanwezig.

Dit heeft mij ook geïnspireerd om samen een programma op te zetten dat gericht is op lifestylecoaching. Hierbij coachen en begeleiden we mensen bij hun hulpvraag op het gebied van een gezondere levensstijl. Of het nu gaat om gewichtsverlies, het maken van gezondere keuzes in het aanbod van de supermarkt of een complete verandering van het eetpatroon: voor iedereen maken we een programma op maat.

Samen met ons team hebben we met veel enthousiasme een Business & Training Center opgezet. Het is een plek waar ondernemers zich kunnen laten inspireren,  begeleiding krijgen waar dat gewenst is en zichzelf optimaal kunnen ontwikkelen, zodat ook zij een onderneming kunnen bouwen waar ze energie van krijgen!

Niet alleen voldoende bewegen en ontspanning is belangrijk voor een juiste balans, maar zeker ook goede voeding. Wat is goede voeding? Het is algemeen bekend dat niet alle voedingsstoffen, vitamines en mineralen in voldoende hoeveelheden uit voeding te halen zijn. Welke voeding is dan wel goed? Is er “hulp” van voedingssuppletie gewenst? Wat is en doet powerfood?  Samen met een lifestylecoach wordt gekeken waar de behoeften liggen. Waar sta je nu en waar wil je naar toe? Van meer energie, gewichtsbeheersing naar een betere gezondheid of meer bewegen of wellicht een topprestatie leveren zoals die marathon lopen? Alles is mogelijk, als je maar wilt en je laat begeleiden.