In Ease

In EaseTraining maakt deel uit van een netwerk van freelance Maatschappij Conditietrainers. Onze samenwerking kenmerkt zich door een gemeenschappelijk doel: de samenleving gelukkiger, gezonder en fitter maken. Onderdeel van onze mensgerichte gezondheidsvisie is dat we als team van zelfstandigen ten alle tijden open staan voor samenwerking.

In Ease

Allskool Foundation

'Een eeuwen oude levensvisie in een modern jasje'
 

Om te zien waar je heen gaat is er helderheid nodig. Een heldere kijk op het leven en op jezelf. Geen fantasie of romantisch beeld, maar een realistisch en helder beeld. Om dit te realiseren is er een frisse 'gezonde' geest in een gezond en fit lichaam nodig. De visie van de WHO klopt in theorie, echter de praktijk in onze huidige samenleving is verre van optimaal. Daarnaast is zij volgens Allskool niet volledig door het missen van de spirituele component.

Allskool's definitie van Gezondheid luidt dan ook als volgt 'Gezondheid is meer dan alleen niet ziek zijn. Het is optimaal fysiek, mentaal en spiritueel welzijn'. (Een mens wat bewust is van zijn spirituele eigenschappen is vanzelfsprekend sociaal maar iemand die sociaal is hoeft niet vanzelfsprekend spiritueel zijn). 

 

www.allskool.org

Heartcore Training

Heartcore Training is een praktijk voor optimale en totale ('holistische') gezondheid en vitaliteit. Opgericht in 2011 door Daniëlle van den Broek vanuit een ideaal om deelnemers op een meer persoonlijke, intensievere manier te begeleiden door middel van trajecten.

Heartcore Training is geen sportschool, maar bovenal een gezondheidspraktijk waar de gezondheid van elke deelnemer centraal staat. Als praktijk voor vitaliteit biedt Heartcore Training een selectief aanbod van (levensveranderende) cursussen en trainingen. Met deze specifieke aanpak streeft Heartcore Training ernaar om elke deelnemer optimale resultaten te laten behalen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en gedragsverandering.

Voor wie zijn de cursussen en trainingen bij Heartcore Training geschikt? In principe voor iedereen die op zoek is naar balans, vitaliteit, verdieping en persoonlijke begeleiding. En bereid is voor langere tijd zich te committeren aan zichzelf en aan de eigen gezondheid. AANBOD

 • Cursus Life Management (4 modules gericht op Leefstijl & Holistische vorming)
 • Cursus MZV (Zelfverdediging & Persoonlijke ontwikkeling)
 • Outdoor Circuittrainingen
 • MZV regulier & kids
 • Personal Training
 • Vitaliteitsprojecten voor bedrijven
 • Workshops over optimale Gezondheid
 • Pilates

 

www.heartcoretraining.nl

Vitality Experience

Vitex investeert in een vitale en gezonde maatschappij.

Hierbij wordt gekeken naar jouw fysieke mogelijkheden, jouw persoonlijkheid en jouw leef/werk structuren. Door een goede balans te vinden tussen bewegen, voeding, mentale en de sociale aspecten zijn we in staat om duurzame resultaten te bereiken.

VITEX staat voor Vitality Experience.

Zoals de naam al zegt gaat het over vitaliteit en ervaren.

De belangrijkstenpunten op een rij:

 • ü  Op een leuke en  inspirerende manier werken aan je vitaliteit en gezondheid.
 • ü  Je persoonlijke doelen, samen met anderen, na streven.
 • ü  Ervaren wat gezonde en lekkere voeding voor je kan doen.
 • ü  Investeren in een bewustere leefstijl.
 • ü  Veel persoonlijke begeleiding door ervaren life coaches.

Door bewust en actief bezig te zijn met vitaliteit zorg je ervoor dat dit blijvend is.

Het VITEX programma duurt minimaal 6 maanden en wordt gemonitord en begeleid door specialisten en ervaren life coaches.

 

www.vitex.nu