Netwerkmarketing

NETWERKMARKETING

Multi Level Marketing of Netwerkmarketing

In Business & Training Center Arnhem bieden we je ook een mogelijkheid aan jouw eigen bedrijf te bouwen binnen een Multi level marketing / netwerkmarketing organisatie.

Zelfstandigheid in teamverband. Je wordt geholpen naar succes.

Voor wie kan netwerkmarketing een oplossing zijn?

Met name mensen die al de beslissing hebben genomen dat zij iets willen veranderen in hun huidige werk- en/of leefomstandigheden blijken vaak succesvol te worden met netwerkmarketing.

Aan wie kunt u denken?

Mensen die in hun baan het niet naar hun zin hebben en niet willen blijven doen wat zij nu doen.

Mensen die financieel meer willen dan wat hun baan oplevert.

Mensen die zich zorgen maken over de toekomst omdat zij beseffen dat tegenwoordig niemand meer zeker is van een baan.

Maar u kunt ook denken aan:

Mensen die flexibele uren willen – bijvoorbeeld mensen met kleine kinderen.

Mensen die (meer) vanuit huis willen werken.

Mensen die vrijheid en onafhankelijkheid belangrijk vinden.

Kortom, mensen met een bovengemiddelde motivatie en die het heft in eigen hand willen nemen als de juiste oplossing zich aandient. Mogelijk is onze oplossing ook hun oplossing!

De meeste mensen starten hier in eerste instantie parttime mee, met 10-12 uur per week naast hun huidige activiteiten (zelfs te combineren met een fulltime baan). Zij geven hun baan pas op zodra zij een stabiele nieuwe inkomstenbron hebben opgebouwd om vervolgens ‘fulltime’ netwerkmarketing te bedrijven. Met een enorme vrijheid zonder baas of personeel. Fulltime bij ons is in reguliere termen nog steeds parttime.

Wat is het profiel van de mensen die wij zoeken?

In geen enkele andere industrietak is de diversiteit van verschillende achtergronden en beroepsgroepen zo groot als in netwerkmarketing.

Mensen die met netwerkmarketing succesvol zijn, hebben onderstaande kenmerken gemeen:

Zij zijn:

in mensen geïnteresseerd

‘open minded’ - staan open voor nieuwe dingen

leergierig

teamspelers

ondernemend

doorzetters

prettige personen

U kent vast en zeker mensen die aan dit profiel voldoen!

Enkele feiten over netwerkmarketing!

Netwerkmarketing is geen baan! Het is een business model dat is gebaseerd op teamwork; waar veel mensen ieder een klein beetje bijdragen aan de omzet van het netwerkmarketing bedrijf.

U begrijpt dat vele ‘kleine beetjes’ samen iets groots tot stand kunnen brengen.

Misschien denkt u nu dat we alleen ‘verkopers’ zoeken die met de producten van het bedrijf de boer op moeten en klanten moeten gaan zoeken of thuisparty’s moeten gaan geven.

Nee, wij zoeken geen verkopers in deze zin. De omzet en daarmee onze inkomsten komen op een geheel andere wijze tot stand.

Misschien heeft u nu het beeld dat wij vaker horen dat netwerkmarketing een piramide-achtige structuur zou zijn – wat bij sommigen een negatieve klank oproept.

Nee, dat is het niet! Misschien begrijpelijk maar het heeft hier niets mee te maken.

Netwerkmarketing is letterlijk een netwerk van mensen – vele kleine clusters – die een nieuwe inkomstenbron willen opbouwen en met een netwerkmarketing bedrijf samenwerken.

In een goed netwerkmarketing bedrijf heeft iedereen dezelfde mogelijkheden. Het maakt niet uit wanneer iemand is gestart met zijn activiteiten. Iemand die over vijf jaar start, kan uiteindelijk meer verdienen dan iemand die vijf jaar geleden is gestart.

Wat is een goed netwerkmarketing bedrijf?

Niet elk bedrijf is hetzelfde!

Er zijn talloze netwerkmarketing bedrijven met geheel verschillende producten of diensten.

Een netwerkmarketing bedrijf waar iedereen een bovengemiddelde en blijvende inkomstenbron moet kunnen opbouwen, moet voldoen aan een aantal aspecten:

Een breed assortiment van consumeerbare producten hebben.

Producten die elk gezin nu al gebruikt.

Producten die een bepaalde uniekheid bezitten.

Producten hebben waar vraag naar is. In een groeimarkt actief zijn.

Wij werken met een van de meest succesvolle netwerkmarketing bedrijven dat aan deze criteria voldoet.

Het netwerkmarketing bedrijf waarmee wij werken

Bestaat al ruim 36 jaar.

Is een niet beursgenoteerd familiebedrijf.

Doet een omzet van zo’n $ 3 miljard.

De helft van deze omzet wordt gerealiseerd door slechts één product: absoluut uniek!

Is schuldenvrij.

Heeft een vermogen van ruim 1,5 miljard.

Is actief in ruim 158 landen.

Is een wereldspeler in de verzorgings-- en gezondheidsindustrie met kwalitatief hoogwaardige producten die iedereen elke dag al gebruikt.

Kortom, een bedrijf dat zekerheid biedt, dat nooit verkocht zal worden en dat zal blijven vasthouden aan de strategie die velen over de hele wereld al vrijheid en onafhankelijkheid heeft gebracht.

De mensen die met ons samenwerken, kunnen hiermee eveneens absolute vrijheid en financiële onafhankelijkheid creëren.

Wat is zo bijzonder aan de netwerkmarketing inkomstenbron die met dit bedrijf kan worden opgebouwd?

De bijzondere aspecten van onze inkomstenbron.

De mensen waarmee wij samenwerken, waren net als wij indertijd, zeer onder de indruk van netwerkmarketing als business model en dit succesvolle netwerkmarketing bedrijf.

Wij waren allemaal zeer verrast over onderstaande bijzondere mogelijkheden en dat het bedrijf geen verkopers zocht zodat we niet met producten hoefden te ‘leuren’ bij familie en bekenden.

Omdat netwerkmarketing geen baan is, zijn de financiële mogelijkheden ook niet te vergelijken met een baan. Kijk naar de volgende bijzondere aspecten die deze inkomstenbron biedt:

Een inkomstenbron die een bovengemiddeld niveau kan bereiken.

Een inkomstenbron die blijvend kan worden en zelfs overerfbaar.

Een inkomstenbron die na verloop van tijd zelfs een passief karakter kan krijgen en dan doorgaat terwijl uw activiteiten kunnen afnemen.

Diverse extra’s waaronder een winstdelingsregeling, betaalde reizen incl. zakgeld en een auto plan.

Een inkomstenbron die parttime is op te bouwen, zelfs naast een fulltime baan, met circa 10-12 uur per week flexibel in te delen, waardoor pas gestarte collega’s hun huidige inkomstenbron niet op het spel hoeven te zetten. Flexibele uren waarbij men deels vanuit huis kan werken, maar ook vanuit het Business & Training Center Arnhem met collega ondernemers.

Kortom, een perfecte oplossing voor mensen die zichzelf financieel onafhankelijk willen maken van reguliere loondienstverbanden en daarmee hun toekomst helemaal in eigen hand willen nemen.

Wij zoeken met name ambitieuze mensen die door ons geholpen willen worden om een inkomstenbron op te bouwen die hen uiteindelijk € 5.000,- of meer per maand gaat opleveren. Degenen die exact doen wat wij hen leren, kunnen dit binnen afzienbare tijd realiseren. Het spreekt voor zich dat hiervoor serieus (parttime) gewerkt moet worden!

Wat zijn onze activiteiten?

Wij kunnen onze activiteiten als volgt samenvatten:

Een team opbouwen van gemotiveerde collega’s

Dit zijn vijf gemotiveerde ambitieuze mensen die duidelijk op zoek zijn naar verandering, netwerkmarketing waarschijnlijk niet kennen, maar hierin wel hun oplossing zien.

Wij leren deze vijf mensen hoe ze hun bedrijf uitbouwen met andere gemotiveerde collega’s. Kennisoverdracht en een mentor zijn voor deze nieuwe collega’s, is een onderdeel van onze activiteiten.

Ondertussen gebruiken we thuis de producten van het netwerkmarketing bedrijf. We verleggen ons inkoopkanaal door de betreffende producten niet meer in de reguliere winkels te kopen maar met een forse korting bij het nieuwe bedrijf waarmee we samenwerken. De omzet (de inkopen bij het bedrijf) is een gevolg van de beslissing van deze nieuwe collega’s om met dit netwerkmarketing bedrijf een nieuwe bovengemiddelde en blijvende inkomstenbron op te bouwen.

Hoe verdienen we geld?

De basisgedachten:

Wij worden betaald voor het aantrekken en opleiden van nieuwe collega’s.

Echter, onze inkomsten zijn omzet gerelateerd.

Over de inkopen die uw teamleden (de collega’s die u zelf hebt aangetrokken maar ook de collega’s die zij weer hebben aangetrokken) rechtstreeks bij het netwerkmarketing bedrijf doen, krijgt u een bepaald percentage.

Immers, u hebt deze mensen aangetrokken en opgeleid. De omzet is door uw directe en indirecte toedoen tot stand gekomen en u wordt daarvoor beloond.

Deze vergoeding (bonussen) ontvangt u niet alleen nu maar ook in de toekomst; net zolang dat deze mensen blijven inkopen.

Aangezien het om een breed assortiment consumeerbare producten gaat (30-50 producten per gezin) die grotendeels dagelijks worden geconsumeerd, opgaan en weer opnieuw worden aangekocht, bouwt u aan een blijvende inkoopstroom / omzet.

Besef dat een substantieel deel van de mensen die niet actief doorgaan met hun activiteiten, vaak maandelijks tegen hun inkoopprijs blijven inkopen omdat de kwaliteit en de eigenschappen van de producten bovengemiddeld zijn.

Het netwerkmarketing bedrijf hanteert een verdeelsleutel waarbij circa 65% van elke euro omzet, wordt verdeeld in het netwerk van collega’s. Dit percentage is opgebouwd uit:

Inkoopkorting die u en uw teamleden krijgen over de producten die wij zelf inkopen voor eigen gebruik. De korting kan oplopen tot 48%.

Omzet gerelateerde bonussen tussen 2% en 18% over uw organisatie / teamleden.

Eindigheid: Een euro kun je niet oneindig blijven delen. Dus de verdeelsleutel eindigt voor u ergens in uw netwerk. Immers, uw teamleden moeten dezelfde mogelijkheden hebben.

Win-win: In tegenstelling tot de bekende hiërarchische structuur in het bedrijfsleven, waar uw baas altijd meer verdient dan u en waar in de top van het bedrijf slechts één persoon kan zitten, is ons business model op een win-win principe gebaseerd:

Wij kennen geen hiërarchie met beperkingen in doorgroei. Met netwerkmarketing kan iedereen naar de top en een topinkomen opbouwen.

Hoe meer mensen u helpt om hun inkomstenbron op te bouwen en hun gewenste veranderingen te realiseren, hoe beter u verdient.

Netwerkmarketing is een nieuw beroep.

Trainingen zijn een essentieel onderdeel van het succes van nieuwe collega’s:

Zij krijgen inzicht en leren nieuwe vaardigheden.

Zij ontmoeten ervaren collega’s en nemen kennis van hun ervaringen en tips.

Zij hoeven zelf geen trainingen te organiseren voor hun nieuwe collega’s omdat deze nieuwe collega’s van dezelfde trainingen gebruik maken.

Netwerkmarketing leer je van ervaren collega’s. Mensen die al hebben gedaan wat zij als nieuwe collega moeten gaan doen.

In die zin is netwerkmarketing een perfect voorbeeld van teamwork.

Alleen bereik je niets, maar samenwerken maakt alles mogelijk.

Tot slot onze concrete vraag aan u:

Wie kent u waarvan u weet of verwacht dat hij/zij zich hierin herkent?  Wie kent u die vrijheid en financiële onafhankelijkheid belangrijk vindt en het heft in eigen hand zou willen nemen?

Wat wij vervolgens doen, is uw bekende in de gelegenheid stellen om in een persoonlijk gesprek kennis te nemen van onze bijzondere werkwijze.

Hij/zij zal hoogstwaarschijnlijk positief verrast zijn over deze unieke werkwijze en de bijzondere mogelijkheden.

Of dit uiteindelijk zijn/haar oplossing gaat zijn, weten wij ook niet.

Die beslissing is uiteraard helemaal aan hem/haar.

Het kan uiteraard ook zijn dat u, door het lezen van deze tekst, zelf nieuwsgierig bent geworden en eerst in een persoonlijk gesprek een gedetailleerdere uitleg wilt hebben.

Neem contact met mij op door een e-mail te sturen naar erikgrob@corpusbusiness.nl of bel +31 6 54 291 031

Ik wens u een financieel gezonde en onbezorgde toekomst toe.

Hartelijke groet,

Erik Grob

 

 

voorbeeld eigen site                                                                                            RECHTSTREEKS NAAR SHOP