Inzicht | groei | plan

Inzicht

Corpus Business helpt graag meer inzicht te geven in verschillende zaken. Bijvoorbeeld inzicht in zakelijke mogelijkheden, zodat meer klanten of omzet of succes tastbaarder wordt. Verder geven we ook inzicht in hoe de zaken er voor staan. Waar zijn verbeterpunten of uitdagingen en waar moeten we vooral proberen bepaalde zaken te continueren. Er kunnen inzichten gegeven worden in hoe de nieuwe economie werkt en welke mogelijkheden dit geeft om succesvol anders te ondernemen.

Maak gebruik van de kennis en plan een afspraak!

Groei

Ga uit van je eigen kracht en visie. Ik zie, ik zie wat jij niet ziet! Dit onderscheidt ondernemers van niet-ondernemers. Sta één keer vaker op dan dat je valt. Wanneer je jezelf open stelt voor feedback, hulp en je trainbaar opstelt, dan ontwikkel je jouw vaardigheden. Dit resulteert in de gewenste groei. Jij als ondernemer, maar ook je bedrijf...

Plan

Heb je een plan? Een visie? Waar wil je naar toe? Hoe wil je dat doen? Deze vragen moet je jezelf stellen. Denk je hierover na of zie je wel?! Als we gaan samenwerken stellen we eerst een SMART plan op. Hierin formuleren we een duidelijk doel, hoe groot of hoe klein ook en plannen daar de acties bij. Het plan geeft je een houvast om jouw doel te bereiken. No Matter What.

Heb  je nog geen idee hoe of wat?! Wij wel!

Het ontwikkelen en maken van je missie, visie en (meerjaren)plan, gebeurt met grote betrokkenheid en interesse. Zodra dit duidelijk en opgeschreven is, kun je op tijd bijsturen en schakelen om je doel volgens plan te bereiken. Niets weerhoudt je dan nog. Het is jouw plan!

Corpus Business helpt ook met het opstellen van je businessplan en financieel plan. Uiteraard kunnen we ook alles uit handen nemen en dit volledig voor je verzorgen.
 
“If you fail to plan, you plan to fail”