MKB / ZZP

Als (kleine) zelfstandige sta je er vaak alleen voor. Een klankbord of een coach is niet altijd voorhanden. Praten met een concurrent doe je niet snel, want kennis delen of een hulpvraag daar neerleggen doe je niet zo maar. Je maakt lange dagen en verliest nog wel eens uit het oog waarvoor je het allemaal doet. Je bent onmisbaar voor je eigen organisatie of je bent je eigen organisatie. Omzet is direct afhankelijk van je eigen handen en inbreng.

Het ondernemersspreekuur of de businesslunch is bijvoorbeeld perfect om met andere collega ondernemers uit diverse branches te sparren over de meest uiteenlopende zaken. Je kunt hier kennis halen, maar ook brengen. De energie is dat iedereen actief deelneemt aan de discussies en gesprekken in een inspirerende en ontspannen omgeving. Je weet niet wie er aan tafel zit. Dat verschilt per gelegenheid. Gesprekken en discussies worden altijd respectvol en positief gevoerd met opbouwende kritiek. Doe er je voordeel mee.

Je kunt ook binnen ons Business & Training Center participeren tegen een vergoeding of een werkplek huren en gaan samenwerken met andere ondernemers, die er een werkplek hebben. Zo delen we kennis en ervaringen en werken we aan elkaars succes binnen een vitale en inspirerende omgeving.

Neem contact op en bespreek de mogelijkheden of kom vrijblijvend langs tijdens ons ondernemersspreekuur. Deze is iedere eerste zaterdag van de maand van 11:00 uur tot 12:00 uur in Business & Training Center Arnhem.