Ik stel me graag aan je voor

Erik Grob: Professional met aandacht

Als probleemoplosser, lifecoach, (personal)trainer, begeleider, sparringpartner, inspirator, adviseur en ondernemer kijk ik graag samen naar elk probleem of vraag waar je als mens en ondernemer tegenaan loopt. Voor iedere vraag of probleemstelling is er wel een oplossing. Ik kijk altijd met aandacht naar de mogelijkheden van jou als mens, ondernemer en je organisatie. Fysiek, mentaal, sociaal en financieel in balans.

Door je als mens of ondernemer kwetsbaar op te stellen en het probleem bespreekbaar te maken, komen we sneller tot een mogelijk gewenste oplossing.

Half vol of half leeg?

Via diverse trajecten op maat help ik mensen te werken aan een betere versie van zichzelf. Gezonder en vitaler maakt de kwaliteit van leven zoveel beter. Wanneer je bereid bent bepaalde zaken in je leefstijl aan te passen en onder deskundige begeleiding aan te gaan en te ervaren, zul je merken dat je vitaler wordt. Door programma's op maat werken we aan jouw totale gezondheid. Bewegen, voeding en rust zijn de pijlers en levensbehoeften waarop onze visie is gebaseerd. 

Door samen aan de slag te gaan in small group trainingen of personal trainingen zijn we in staat jou verder te helpen. Na een vrijblijvend en informatief intakegesprek bepalen wij samen de eventuele koers. In onze eigen, veilige trainingsomgeving gaan we aan de slag.

Het maakt niet uit waar je vandaan komt, het gaat er om waar je naar toe wilt.

Tevens realiseer ik voor verschillende nationale en internationale retail- en franchise organisaties,  expansie ambities en veranderingsprocessen. In deze rol train en coach ik op alle niveaus van de organisatie de medewerkers.

Van de werkvloer tot leidinggevenden tot directie/board leden wordt inzicht gegeven in de processen. Ook wordt er gewerkt aan persoonlijke ontwikkeling. Vitale medewerkers zorgen voor vitale organisaties.

Deze jarenlange ervaring gebruik ik met betrokkenheid en gedrevenheid in de persoonlijke ontwikkeling van (startende) ondernemers. Zo help ik hun naar succes!

Samen met een team inspirerende, ervaren ondernemers en professionals, zorg ik  voor een vitale, professionele omgeving binnen ons Business & Training Center en vitaliteitscentrum. Dit alles voor optimale begeleiding in alle aspecten van ondernemerschap en persoonlijke ontwikkeling, waarin de mentale, fysieke en financiële balans centraal staat. Totaal coaching.


Het Corpus Business team is uitgebreid met twee RijnIJssel CIOS studenten. Zij versterken het team met eigen inzichten en ervaring. Zo kunnen wij je nog beter bedienen.

 

Floor Peters van Nijenhof & Ashley Meeuwsen

 

Mijn naam is Floor Peters van Nijenhof, ik ben 19 jaar jong en woon in Arnhem. Ik zit in het derde jaar van het CIOS in Arnhem en ben mijzelf aan het specialiseren in voeding, gezond leven en het begeleiden van de mensen in het bewegen. Naast school en stage, speel ik hockey bij Upward en ben ik trainer/coach van meiden D3.

Ik hoop jullie binnenkort te zien.

Sportieve groeten, Floor

Ik ben Ashley Meeuwsen, ben 20 jaar en doe aan hockey. Ik zit nu in mijn 3e jaar van het CIOS en volg het keuzevak gezonde leefstijl coach. Ik vind het zelf erg belangrijk om te sporten en daarbij wil ik graag letten op mijn voeding.

Daardoor wil ik graag gezond en fit blijven.

Mijn motivatie hiervoor wil ik graag overbrengen naar anderen. Daarom wil ik graag mensen helpen om een betere leefstijl te behalen. Dat wil ik in mijn stage periode bereiken.